2015. április 10., péntek

Első NoBorder születésnap

Így zajlott az első születésnapunk :)



Miután mindenki megérkezett, a bemutatót Daróczi Balázs nyitotta meg, akit a divat illetve a média világából ismerhettek. Szólt néhány szót az este menetéről, majd átadta a szót Mezőfi Andinak, a szalon tulajdonosának. Mesélt a szalon történetéről, arról, hogy miért és hogyan jött létre a NoBorder:

Fodrászatnak indult, ahol a galérián helyett kapott egy showroom, Andi saját márkájával, az MZF­-fel. Szeretett volna helyet biztosítani azoknak a tervezőknek is, akiknek nem volt lehetősége saját üzletet nyitni. Így született meg a mostani koncepció, ami által több designer termékeit is megtaláljátok a NoBorderben, legyen az táska, ékszer, vagy egyéb kiegészítő.
Közben a csapatot fodrászok mellett sminkes, műkörmös, és tetoválóművész is megerősítette. Így lett a NoBorder a város egyetlen helye, ahol mindent megtalálsz egyszerre, ami a stílusod kialakításához szükséges. Mindezt kellemes hangulatban, ahová a vendégek úgy érkeznek, mintha barátaikhoz mentek volna egy péntek esti beszélgetésre.


Tervezőink ruháit és ékszereit viselő modellek bemutatóját hajshow választotta két részre. Székely András fodrász hétköznap is hordható feltűzéseket és fonásokat készített, ahol egyben a modelleken tervezőink ruháit és ékszereit is meg lehetett tekinteni.


Az estét a divatbemutató második része zárta. Az ő munkáikat viselték a modellek:
Art drops, Antré, Cimbi, Handrea, Lapetra  MZF, Nebouxii, Timarcs, Wiega.


Immár belépve a második évünkbe, még nagyobb lelkesedéssel várjuk vendégeinket, vásárlóinkat! :)
Megtaláltok minket a Hársfa utca 29-es szám alatt, illetve a facebookon:

A fotókért külön köszönet Pásztor Edinának! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése