2015. április 17., péntek

2015-ös hajszín trendek

Ezekkel a hajszínekkel leszel igazán trendi az év folyamán


"Babylights", az az a napszítta hatás

2015-hair-color-trend-for-brunettes  blonde-hair-colors-2015

A "babylights" pontosan azt a hatást kívánja elérni, mint mikor a Nap épphogy megkapja a hajadat nyáron. Sokan talán, a szintén trendi, ombréval összekeverhetik, de a "babylights" inkább melírhez van közelebb, ám sokkal természetesebb hatást nyújt annál. Akárcsak az ombre, ez a festés is később könnyen kezelhető, bármilyen hajszínnel kombinálható.
Ahogyan a neve is sugallja, ez a festés segít, hogy az arc fiatalosabbnak tűnjön, megfiatalítsa a megjelenést. 

Padlizsán lila

   

Ebben a színben keverednek a sötét lila és a sötét vörös színei, így azt a színhatás is el tudja érni, mint egy igazi, jó testes bor. :) Ez a hajszín minden bőrtípusnak jól áll, sőt akár variálható is kedv és igény szerint: lehet még lilább, kicsit barnásabb, kicsit vörösebb és a többi. 

Arany rózsaszín

hair-color-trends-blondes-2015   hair-color-ideas-for-blondes

Ez a kissé rózsaszínes hajszín nem csak a szőkéknek szól, hiszen bármilyen hajszínnel kombinálható, hogy feldobjuk és még különlegesebbé tegyük. 
Egy ilyen hajszínnel igazán kitűnhetsz a tömegből, sokan a fesztivál szezon trendjeként is megemlítik. ;)

Őszen fiatalon

  silver-hair-color-trend

Míg régen mindenki rettegett az ősz hajszálak megjelenésétől, 2015-ben az ősz és szürke hajszínek hódították szinte a legnagyobb teret magunknak. A kombinációk itt is szinte végtelenek lehet egészen szürke, kicsit melegebb hatású vagy kékesebb, hidegebb hatású.

Metálos színek

   

Az elmúlt években egyre inkább divatba jöttek az extrém színek mint a rózsaszín és a levendula. Ezeknek a pasztel színeknek idén már a metálos árnyalatai is jelentős teret hódítanak maguknak.
Ha igazán ki akarsz tűnni a tömegből ezzel a hajszínnel garantáltan felkelted a figyelmet! :)

Ha igazán divatos megjelenést szeretnél, megtetszett valamelyik hajszín, keresd fel szalonunkat! Fodrászaink profi szinten elkészítik számodra!
Jelentkezz be e-mailen (nobordersalon@gmail.com) vagy facebookon:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése