2015. február 20., péntek

2015-ös tavaszi és nyári divat


Hamarosan itt a tavasz, végre lekerülhet a kabát, előbújhatunk csigaházunkból, megmutathatjuk a világnak színeinket. :) A következő hónapokban bátran hordhatunk színes, lezser darabokat, a fő cél a tervezőknél ugyanis a könnyedség lesz.

Színek

Idén tavasszal és nyáron hódítanak majd a világos, vidám színek. Íme egy kis válogatás:


Tervezőink is ezeket a színeket vették alapul a következő kollekcióik kivitelezésénél, hogy a következő hónapokban is tündökölni tudjatok! ;)

Formák

Finom, laza vonások. Idén is kiderült, hogy minden az átlátható választékon és a jó összképen múlik. Azonban idén nincsenek szigorú szabályok, csupán irányelvek.
Anyagválasztásban jönnek a puha anyagok, melyeknek szép esése teszi még nőiesebbé a ruhákat.

Csíkok mindenhol

Szinte bármelyik ruhadarabunkon találkozhatunk majd a széles, merész, látványos csíkokkal: nadrágon, szoknyán, felsőkön, de akár még kiegészítőkön is. Ha ezek a csíkok megfelelő irányban szelik át ruháinkat, még az alakunkra is jótékony hatást gyakorolnak!


Farmer, farmer, farmer

Szinte bármilyen ruhadarab megtalálható lesz az idei trendben farmerből vagy farmer hatású anyagból, a kék bármely árnyalatában. A farmerek bő szárral, esetleg buggyosan, bokánál felhajtva vagy bokáig érő szabással állnak a középpontban. Meleg nyári szezonban kombinálhatjuk atléta szabású trikóval, amit lazán felgyűrhetünk, vagy elegáns változatban a hétköznapokon blúzzal.


Laza ingruhák

Követve a kényelem és könnyedség koncepcióját idén a ruhák ismét nagyobb szerephez jutnak. 
Lehet a ruha végig gombos, oldalt hasított, derékban húzott vagy A-vonalú. Érhet combközépig vagy bokáig, sőt díszítheti bármilyen minta, lehet bármilyen színű – a lényeg, hogy finom, könnyű anyagból készüljön, lehetőleg pamutból vagy selyemből. 
Nappalra tökéletes viselet – cicanadrággal párosítva mindenki bátran hordhatja.


Összefoglalva mondhatjuk, hogy idén tavasszal-nyáron a laza, vidám, akár sportosabb ruhadaraboktól lesz trendi a ruhatárunk. Már a ruhákból sugárzik az, amire régóta várunk: könnyedség, szórakozás, szabad mozgástér. 
A NoBorder tervezői is ezen trend mentén haladva állították össze saját tavasz-nyári kollekcióikat. Hogy milyen darabokkal és megoldásokkal készültek, azt hamarosan a NoBorder polcain megtekinthetitek! Garantáljuk, nem fogtok csalódni! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése